Veel gestelde vragen.

Ik weet mijn wachtwoord niet meer.

Bij het aanvragen van een nieuw wachtwoord is het belangrijk dat je het email adres gebruikt waarmee u geregistreerd staat in Parnassys, het administratiesysteem van de school. Weet je het juiste email adres niet meer; neem dan contact op met de administratie van de school.

Via onderstaande button vraagt u een nieuw wachtwoord aan.

Vraag hier een nieuw wachtwoord aan.

Ik weet mijn gebruikersnaam niet meer.

Bij het aanvragen van een gebruikersnaam is het belangrijk dat je het email adres gebruikt waarmee u geregistreerd staat in Parnassys, het administratiesysteem van de school. Weet je het juiste email adres niet meer; neem dan contact op met de administratie van de school.

Via onderstaande button vraagt u een nieuwe gebruikersnaam aan.

Vraag hier je gebruikersnaam op.

Wanneer en hoe ontvang ik als ouder mijn favoriete foto's?

Door op het hartje op foto's in een fotoalbum te klikken kun je foto's 'liken'. Op het eind van het schooljaar ontvang je als ouder automatisch een zogenaamd zip-bestand van alle foto’s die geliked zijn. Dit bestand ontvangt je op het e-mailadres zoals dat bekend is bij de school. Je hoeft hiervoor zelf geen stappen te ondernemen. Op deze manier kun je een mooi historisch archief opbouwen van alle bijzondere momenten tijdens de schoolloopbaan van je kind(eren).

Ouders met meerdere accounts

Ouders die kinderen op meerdere SKOzoK scholen hebben  krijgen steeds voor ieder kind  een aparte inlog code. Bij de SKOZapp moet je hiervoor telkens uitloggen. Doordat het e-mail adres bij ouders niet uniek is kunnen we dit niet gebruiken om accounts samen te voegen. Voor de gebruiker is dit vervelend maar is helaas niet anders op te lossen.