Inloggegevens aanpassen of vergeten of notificaties aanpassen?

Nadat je de inloggegevens hebt ontvangen, kun je deze op een gemakkelijke manier wijzigen. Je logt hiervoor in via de website bij “Mijn kind(eren)". Je komt dan op jouw persoonlijke pagina.

Bij “Uw gegevens” vind je de knop instellingen. Via deze knop kom je op de pagina “Pas uw gegevens aan” . Hier kun je de frequentie van het aantal notificaties instellen en je wachtwoord wijzigen.

Je logt altijd in met het e-mailadres dat bekend is bij de school en waarop je de inloggegevens hebt ontvangen. Ben je het wachtwoord vergeten, dan kun je via de website een nieuw wachtwoord aanvragen. Klik op de pagina “Mijn kind(eren)“ op het vraagteken bij het wachtwoord.

Pushnotificaties op IOS

Push notificaties moeten ‘aan’ staan in de app, maar ze moeten ook ‘aan’ staan op het  iOS. device. Bij het eerste gebruik vraagt de SKOZapp om toestemming hiervoor, maar het kan dat een gebruiker dan niet goed leest en geen toestemming geeft. Onder instellingen/berichtgeving kan een gebruiker per app aangeven of hij pushnotificaties wil ontvangen.