Hallo,

Hoe kunnen we helpen?

Nadat u de inloggegevens hebt ontvangen, kunt u deze op een gemakkelijke manier wijzigen. U logt hiervoor in via de website bij “Mijn kind(eren)". U komt dan op uw persoonlijke pagina.

Bij “Uw gegevens” vindt u de knop instellingen. Via deze knop komt u op de pagina “Pas uw gegevens aan” . Hier kunt u de frequentie van het aantal notificaties instellen en uw wachtwoord wijzigen.

U logt altijd in met het e-mailadres dat bekend is bij de school en waarop u de inloggegevens hebt ontvangen. Bent u het wachtwoord vergeten, dan kunt u via de website een nieuw wachtwoord aanvragen. Klik op de pagina “Mijn kind(eren)“ op het vraagteken bij het wachtwoord.