Feestelijke opening Triangel

  • Feestelijke opening Triangel

Na lang wachten verhuisden de leerlingen van de Triangel eindelijk naar hun mooie nieuwe school in het centrum van Leende. Met rode, blauwe en zwarte koffertjes liepen de kinderen op maandag 22 februari in optocht van hun 'oude' school naar het nieuwe schoolgebouw aan de Kerkstraat. Overal hingen vlaggen en slingers. Ze betrekken het gebouw samen met kinderopvang Korein en dorpshuis De Schammert.

Omdat de Triangel bijna 13 jaar geleden vertrok uit het centrum van Leende, telde iedereen af van 13 naar 0. Daarna had Maurits, de oudste leerling van de school, de eer om het lint door te knippen en daarmee de school officieel te openen.

Niet alleen de kinderen zijn blij met het nieuwe schoolgebouw, ook de leerkrachten zijn erg blij met hun nieuwe werkplek. De lokalen liggen dichter bij elkaar wat zorgt voor meer verbondenheid. Ook over de inrichting van de lokalen zijn ze enthousiast. "We hebben dit vooraf samen met de architecten afgestemd en hebben nu een heel mooi ingericht lokaal. Ik kijk ernaar uit om de komende tijd alles te gaan ontdekken en op nieuwe manieren bezig te zijn met leren", vertelt Lieke Biemans, leerkracht van groep 1/2.

Foto's: Maria Bax

Terug naar het overzicht

Coronamaatregelen op onze ...

Coronamaatregelen op onze scholen

Wij volgen te allen tijde de richtlijnen van de overheid en ...

SKOzoK jaarverslag 2019

SKOzoK jaarverslag 2019

Lees de ontwikkelingen in 2019 in ons jaarverslag

Nieuwe bestuurder SKOzoK

Nieuwe bestuurder SKOzoK

Nol van Beurden is per 17 augustus de nieuwe bestuurder van ...