Taart bakken en videobellen met de klas

  • Taart bakken en videobellen met de klas

De tweede week thuisonderwijs door de coronacrisis zit er bijna op: tijd voor een welverdiend weekend. Ook deze week hebben onze leerlingen weer hard gewerkt! Op Facebook deelt een aantal scholen waar de leerlingen deze week mee bezig zijn geweest (klik op de naam van de school voor het resultaat):

Basisschool Schepelweyen: "Wat een drukke en hectische week! Gelukkig zijn wij vooral trots en blij met de manier waarop we met z'n allen nu aan de slag zijn gegaan! We zien zoveel mooie initiatieven vanuit leerkrachten, leerlingen en zeker ook de ouders die thuis-leren mogelijk maken. Werkboekjes in de brievenbus, online weektaken, instructievideo's van de juf of meester en chatten of videobellen met de hele klas! Wij zijn trots op de manier waarop er thuis gewerkt wordt!"

Basisschool de Dorenhagen: "Donderdag 19 maart zijn we in de bovenbouw begonnen met iedere dag een challenge. Donderdag moest je buiten een acrobatische foto maken. Vrijdag iets lekkers maken voor de mensen bij jou in huis. Met de kinderen die wel naar school komen voor de opvang hebben we natuurlijk ook meegedaan."

Basisschool de Windroos: "Iedereen heeft hopelijk een beetje zijn draai gevonden... de juffen zijn flink bezig om te kijken hoe we het anders, beter, leuker, leerzamer, uitdagender en gezelliger kunnen maken voor jullie. Maar het is zo leuk voor ons om jullie foto’s voorbij te zien komen!! We missen jullie heel erg allemaal!!! Dikke knuffels van het hele team!!!"

Terug naar het overzicht

Vacature 3 leden Raad van ...

Vacature 3 leden Raad van Toezicht

De Raad van Toezicht van SKOzoK bestaat uit vijf leden. ...

Na 42 jaar afscheid van SKOzoK

Na 42 jaar afscheid van SKOzoK

Frans de Lau gaat na 42 jaar bij SKOzoK met pensioen

SKOzoK jaarverslag 2019

SKOzoK jaarverslag 2019

Lees de ontwikkelingen in 2019 in ons jaarverslag