Directietweedaagse

  • Directietweedaagse

Op 12 en 13 april vond de jaarlijkse directietweedaagse plaats. De directietweedaagse stond dit jaar in het teken van het nieuwe Koersplan 2019-2022. Op de eerste dag gingen de directeuren en het CvB aan het werk om het nieuwe Koersplan (2019-2022) vorm te geven door het leveren van input op diverse onderwerpen. Er werd onder andere gekeken naar de kernwaarden van SKOzoK, naar welke trends de komende tijd van invloed zijn bij SKOzoK en er is een stakeholder empathy map ingevuld.

De dag erna waren ook alle collega’s die op organisatieniveau werkzaam zijn aanwezig. Professor dr. Iske, CFO van het ‘Instituut voor Briljante Mislukkingen’, trapte die ochtend af met een inspirerende lezing over innovatie. Volgens professor Iske delen we in Nederland liever onze succesverhalen dan onze leermomenten, die we opgedaan hebben door te mislukken. Dat is jammer omdat juist het leren van mislukkingen innovatie bevordert.

Na de lezing van prof. Iske ging iedereen aan de slag met de ‘faalchallenge’. Dit resulteerde in tien pitches met omgedraaide mislukkingen. De ideeën die op de grootste bijval konden rekenen, zijn als input voorgelegd aan het Kernteam Koersplan.

Terug naar het overzicht

Coronamaatregelen op onze ...

Coronamaatregelen op onze scholen

Wij volgen te allen tijde de richtlijnen van de overheid en ...

Feestelijke opening Triangel

Feestelijke opening Triangel

Basisschool De Triangel keert na bijna 13 jaar terug naar ...

SKOzoK jaarverslag 2019

SKOzoK jaarverslag 2019

Lees de ontwikkelingen in 2019 in ons jaarverslag